Newborn shoot door Studio Minne in Amsterdam

Vanuit Studio Minne kom ik als ervaren fotograaf graag bij je thuis voor het maken van een prachtige newborn shoot in Amsterdam. Mijn verhalende fotografie zorgt ervoor dat deze mooie herinneringen vastgelegd kunnen worden voor later. Voor een newborn shoot in de omgeving van Amsterdam sta ik dan ook graag voor je klaar. Een pasgeboren baby is klein wondertje dat zijn of haar intrede doet binnen jullie gezin.

Natuurlijk wil je geen seconde missen of vergeten van deze waardevolle momenten. Er is namelijk niets zo puur dan de uitstraling van een pasgeboren kleintje. Met een newborn shoot in Amsterdam, creëer ik een prachtige herinnering aan de eerste levensfase van jouw kindje. Een shoot neemt ongeveer 2 uur in beslag. In deze tijd fotografeer ik jouw pasgeboren baby, maar neem ik ook de tijd om eventueel foto’s te kunnen maken samen met de trotse ouders of andere gezinsleden.

De aandacht gaat uit naar het vastleggen van de speciale band en de pure uitdrukkingen van het kindje. Uiteraard gebeurt dit altijd vanuit rust en ontspanning zodat er geen onnatuurlijke poses of houdingen ontstaan. Een baby fotoshoot in Amsterdam is zowel waardevol voor nu als later.

Newborn shoot op locatie in Amsterdam

Het voordeel van een newborn shoot op locatie in de omgeving van Amsterdam, is dat het kindje en de ouders in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. De realiteit wordt op deze manier tot in detail vastgelegd. Uiteraard worden de foto’s na afloop van de newborn shoot in Amsterdam vakkundig door mij bewerkt. De prijs voor een shoot is inclusief maar liefst 15 foto’s. Een prachtig fotoalbum is op deze manier zo gemaakt.

Daarbij heb je uiteraard ook de mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen. Als de beelden tot in perfectie en volgens jouw wensen zijn bewerkt, ontvang je ze in een hoge resolutie. Je kunt ze zelf af laten drukken, maar dat kun je desgewenst ook door mij laten verzorgen. Natuurlijk in het formaat dat je wenst. Ook voor kinderfotografie in de omgeving van Amsterdam sta ik voor je klaar.

Newborn shoot Amsterdam

Een newborn shoot in Amsterdam betekent een prachtige reportage van jouw pasgeboren kindje. Omdat ze juist in deze eerste levensfase zo snel ontwikkelen, is het aan te raden om de shoot niet te lang uit te stellen. Een newborn shoot kun je tevens al boeken tijdens je zwangerschap. Zo weet je zeker dat je straks geen dierbaar moment hoeft te missen.

Menu