Kinderfotografie in de omgeving van Amsterdam

Binnen Studio Minne ben ik gespecialiseerd in kinderfotografie in Amsterdam. Dat kan het fotograferen van een pasgeboren baby zijn, maar ook voor het portretteren van kinderen en het gezin sta ik voor je klaar. Natuurlijk kom ik daarvoor graag op locatie. Zo ontstaat er altijd een reportage dat een dierbare herinnering vormt voor later.

Zowel pasgeboren baby’s als kleine kinderen blijven maar eventjes klein. Dat betekent dat hun pure en zachte uitdrukkingen op den duur plaatsmaken voor unieke expressies. Als je over een blijvende herinnering wilt kunnen beschikken aan deze prachtige tijd, dan is kinderfotografie in Amsterdam een prima optie. Als ervaren fotograaf leg ik mij toe op het fotograferen van pasgeboren baby’s, kinderen of de gehele familie.

Deze reportages vinden altijd plaats in de vertrouwde eigen omgeving. De realiteit kan op deze manier het beste worden vastgelegd. Aangenomen houdingen of uitdrukkingen worden op deze manier voorkomen. Zo ben je dus altijd in het bezit van een dierbare herinnering. Kinderfotografie in Amsterdam kan ook als je graag een exclusief portret wilt laten maken van jouw kind. Dat kan natuurlijk ook samen met andere gezinsleden zoals een broertje, zusje of ouder(s).

Kinderfotografie aan huis in Amsterdam

Naast het fotograferen van kinderen en families, ben ik ook gespecialiseerd in het fotograferen van pasgeboren baby’s. Dus ook voor een newborn shoot in Amsterdam sta ik voor je klaar. Ook deze shoots verzorg ik op locatie vanuit een rustige en ontspannen sfeer. Zowel een kinder- als een baby fotoshoot in Amsterdam duurt ongeveer 2 uur. Op deze manier is er voldoende tijd om expressies, uitdrukkingen en de band tussen het kindje en de ouders op een mooie manier vast te kunnen leggen.

Als je kiest voor kinderfotografie in Amsterdam, dan worden de foto’s perfect bewerkt bij je afgeleverd. Uiteraard in een hoge kwaliteit zodat je de gewenste foto’s in elk formaat kunt laten afdrukken. Ook als je dit door mij wilt laten verzorgen behoort dat tot de mogelijkheid. Een portret van jouw kind kan eventueel ook ingelijst worden.

Kinderfotografie in Amsterdam zorgt altijd voor een dierbare en speciale herinnering. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een baby fotoshoot, een newborn shoot of een exclusief kunst portret van jouw kind. Als ervaren fotograaf houd ik tevens graag rekening met jouw specifieke wensen. Dit kan een bepaalde setting zijn binnen de vertrouwde omgeving van jouw woning, maar ook een bepaalde pose of thema.

Menu