Baby fotoshoot door Studio Minne in Amsterdam

Een baby fotoshoot laten maken in Amsterdam doe ik als ervaren fotograaf graag voor je. Voor deze newborn fotografie kom ik graag op locatie. Jijzelf én jouw kleine wondertje hoeven de vertrouwde omgeving dus niet te verlaten. Een fotoshoot van jouw pasgeboren baby is een dierbare herinnering die ik graag op een vakkundige manier voor je vastleg. Voor een baby fotoshoot in Amsterdam sta ik dan ook graag voor je klaar.

De geboorte van jouw kleintje is een prachtig wonder. De eerste levensfase is zowel intens, puur als zacht. Vooral in de eerste weken gebeurd er veel. Jouw baby verandert elke dag weer een klein beetje meer. Niet alleen qua uitdrukking en expressie, maar ook in het maken van bewegingen. Met een sprekende baby fotoshoot in Amsterdam hoef je geen dierbaar moment meer uit het oog te verliezen.

Als ervaren kinder- en babyfotograaf kom ik graag bij je thuis voor het maken van een sfeerreportage. Tijdens mijn fotoshoots staat ontspanning, rust én de bijzondere band tussen ouder en kind centraal. Het verhaal van jouw pasgeboren baby leg ik op deze manier op bijzondere wijze vast. Tijdens een baby fotoshoot in de omgeving van Amsterdam wordt de realiteit vastgelegd te midden van de vertrouwde omgeving.

Baby fotoshoot laten maken in Amsterdam

Zowel jouw zwangerschap als de geboorte van jouw baby zijn bijzonder. Nadat jouw kindje geboren is, kun je gaan genieten van zijn of haar eerste levensfase. Omdat de baby vrij snel zijn pure en zachte uitdrukking verliest, is het aan te raden om niet te lang te wachten met het maken van een newborn shoot in Amsterdam. Deze bijzondere eerste momenten vormen later namelijk een dierbare herinnering aan een periode die niet meer terugkomt. Een baby fotoshoot wordt meestal gepland als het kindje 4 weken oud is.

Mocht je dat wensen, dan kan dit natuurlijk ook eerder plaatsvinden. Als ervaren fotograaf zorg ik ervoor dat deze prille fase in het leven van jouw baby op een prachtige wijze wordt vastgelegd. Als je een baby fotoshoot wilt laten in Amsterdam, dan bepaal je natuurlijk zelf de manier waarop dat gebeurd. Bijvoorbeeld als je als ouder samen met de baby op de foto wilt, of zusjes en broertjes wilt betrekken bij de reportage.

Baby fotoshoot Amsterdam

Kinderfotografie van Minne Studio in Amsterdam duurt ongeveer 2 uur. Natuurlijk neem ik de tijd om de mooiste momenten te kunnen vangen voor mijn lens. Nadat de foto’s zijn bewerkt ontvang je ze digitaal in hoge resolutie. Zo kun je zelf kiezen of en hoe groot je de foto’s wilt laten afdrukken. Leuk als dierbare herinnering voor aan de muur, maar ook perfect om cadeau te geven aan een trotse opa of oma.

Menu